Nová tištěná kniha o SEO
SEO Akademie Collabim
S láskou a vidinou klientů píše Collabim Nejpoužívanější český SEO nástroj

Hloubka URL adresy a její vliv na ranking

John Mueller z Google odpovídal v posledních dnech na svém Twitteru na dotaz ohledně vlivu hloubky URL adresy na Google ranking. Dotaz souvisí s kategoriemi webu a tedy i strukturou složek na jedné doméně.  Je lepší více vrstevná struktura nebo by neměla být URL adresa příliš “hluboká”? Dle Johna je to jedno a na ranking… Detail článku »

K zamyšlení: Měl by Google zcela odtajnit kritéria rankingu stránek?

Nikdo, kromě vývojářů Googlu, nezná kompletní kritéria, která Google algoritmus používá pro organické rankování stránek. Možná vás napadlo, že si tím Google chrání své know-how a nechce, aby kdokoliv mohl tento algoritmus napodobit.  Je za tím něco jiného. Google tvrdí, že pokud by dal k dispozici 100 % informací o tomto algoritmu, tak by to… Detail článku »

Miniatura obrázku ve výsledcích vyhledávání

Už jste si toho také všimli? Google začal pro některé výsledky v SERPu zobrazovat vedle URL adresy také obrázek. Narazili jsme na to během jedné ze středečních SEO konzultací, které zdarma pořádáme každý týden pro studenty SEO tréninku. Konkrétně jsme řešili, proč některé zobrazené výsledky na vyhledávací dotaz “dárkový kanystr” Google zobrazuje společně s miniaturou… Detail článku »

Jak se hýbe český internet? Sledujte denní statistiky!

Zobrazit